gratis verzending vanaf 50€!

Iedereen kent de standaard liefdesverhalen dus die slaan we voor het gemak maar even over. Het vervolg was een prachtig kind en hier start dus ook ons verhaal …


Toen onze dochter heerlijk in de buik van mamma lag te loungen, ontsprong uit haar dromerige hoofd het idee om een ​​plek te creëren waar ze de mooiste kleding en accessoires voor kinderen zou verzamelen. Het geestelijk begin van de ​​webwinkel was een feit.


Toen onze dochter haar wereldse verschijning had gemaakt, kreeg het idee van de winkel een nieuwe betekenis. Naast het idee zelf ontstond er ineens een behoefte.
Lopend door talloze winkels kwamen we er al snel achter dat we een meer comfortabele pasvorm zochten. Een kind moet immers als een kind kunnen spelen.
Daar begon ons avontuur op zoek naar kleurrijke en vooral comfortabele kleding, gemaakt van de beste materialen. Het werd al snel duidelijk dat we de weg van biologisch katoen zouden inslaan. De weg van GOTS gecertificeerd katoen welteverstaan.
Check de link voor meer informatie over het Gots certificaat → https://global-standard.org/information-centre/gotsfilm.html

Het kopen van goedkope kleding die na een paar wasbeurten kon worden weggegooid, was absoluut uitgesloten. “Slow fashion” dat was de richting!
Inspiratie verscheen in mijn thuisland Polen. Daar kwamen we de kleding tegen die we zochten. Liefde op het eerste gezicht!

De selectie van een aantal bedrijven die aan onze strenge criteria konden voldoen werd uiteindelijk een feit en een samenwerking begon. Wij presenteren u ons tweede kind genaamd ”kuku-ruku”. The place to be voor mooie kleuren, patronen, comfort en de meest prachtige illustraties die van elk kledingstuk een klein kunstwerk maken.

Bij kuku-ruku vindt u ook prachtige accessoires voor hardwerkende mamma’s (en alle andere vrouwen) die niet zoveel tijd hebben en er toch goed uit willen zien.
Accessoires zoals hoofd- en tulbanden die een geweldige oplossing bieden wanneer je net niet genoeg tijd hebt om je haar of make-up te stylen.

Laat de kindertijd vol kleur en onbezorgd plezier zijn. Zoals mijn grootmoeder altijd zei: “Er is genoeg tijd om volwassen te zijn”.

Veel winkelplezier!

De waardering van www.kuku-ruku.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 110 reviews.
×