gratis verzending vanaf 50€!

Magnessi Kids Fashion

Magnessi Kids Fashion is ontstaan ​​uit de aanbidding van de wereld van het kind en de innerlijke behoefte om deze uit te drukken. Creativiteit, charme en een grote dosis liefde vind je terug in deze prachtige duurzame kinderkleding. Met de kleren van Magnessi verander je elke jongedame in een prachtige prinses.

De eerlijke kinderkleding van Magnessi brengt magie en natuurlijke charme in het dagelijks leven van je kind. Het geeft jouw kind een speciaal gevoel en brengt het beste in haar boven. De kleding is gemaakt van biologische stoffen van de hoogste kwaliteit. Ook wordt er qua vormen en kleuren niet overdreven, want soms is minder meer. De magie van de kleding is praktisch en geeft zelfvertrouwen. Deze fairtrade kinderkleding is gemaakt om uw kind elke keer weer te laten stralen en een echt meisjesachtig gevoel te geven.

Magnessi is geïnspireerd door de natuur en de charme van de kindertijd. De kleding is zoet en lief zoals het kinderen betaamt. Daarnaast is de kleding vrij en niet verstoken van natuurlijke charme.

Kinderen in de wereld van Magnessi houden van sprookjes en magische landen, houden van natuur en dieren, zijn vrij, houden van onbeperkt frivool plezier, zijn nieuwsgierig naar de wereld die ze respecteren en ervaren met plezier, worden omringd door zorg en liefde, zien schoonheid en stralen uit zichzelf.

We nodigen je uit in de wonderlijke kinderwereld van Magnessi Kids Fashion.

Toont alle 21 resultaten

MARINA crème jurk

41,90 
%

CELINE dress van Magnessi

32,10 
%

MELISSA dress van Magnessi

32,10 
%

MELANIA dress van Magnessi

32,10 
%

TOP tied at the back van Magnessi

24,40 
%

LONG skirt -blue van Magnessi

24,40 
Laatste! %

SKIRT with pockets van Magnessi

20,90 
%

CULOTTES - strips van Magnessi

24,40 
%

SOPHIA dress van Magnessi

41,90 
%

LOLA dress van Magnessi

34,90 
%

TOP with straps - blue van Magnessi

24,40 
Laatste! %

LONG skirt - mint van Magnessi

24,40 
%

SKIRT with frills van Magnessi

24,40 
%
De waardering van www.kuku-ruku.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 110 reviews.
×