gratis verzending vanaf 50€!

Hey Popinjay

Hey Popinjay nodigt u vanaf het begin van haar bestaan uit in een unieke wereld geïnspireerd door de natuur. Elke collectie is een vrolijke variatie van de meest prachtige kleuren die dit merk uniek maken binnen de wereld van de kinderkledingmarkt. Hey Popinjay staat voor een ongeëvenaarde vroege energieke stijl gecombineerd met een comfortabel ontwerp en organische materialen van hoge kwaliteit. Hiermee veroverden wij de harten van moeders die wilden dat hun kinderen zich zouden onderscheiden van de rest.

Hey Popinjay kwam op de markt in een tijd dat de kledingindustrie werd gedomineerd door stijl en mode geïnspireerd door Scandinavië. Tussen zwart-witte motieven en grijze sweatshirtstof won Hey Popinjay terrein in de markt met voorheen ongehoorde patronen.

Hey Popinjay heeft zich altijd laten leiden door het principe dat mode kunst is, maar ook comfortabel en gemakkelijk moet zijn. Door dit uitgangspunt bevatten onze producten geen fantasievolle ontwerpen, ingewikkelde decoraties en vreemde texturen. Vanaf het begin hebben we ons gericht op comfort in een modern jasje en onderscheiden wij ons met prints die door echte artiesten worden ontworpen.

Ons handelsmerk is het integreren van dynamische plantensamenstellingen en ongebruikelijke kleurencombinaties die tot de meest fleurige en mooie ontwerpen leiden. Naast de wereld van de flora gebruiken we in onze illustraties ook de onvoorstelbare rijkdom van allerlei soorten fauna. Tropische vogels en allerlei dierenmotieven zijn daarom ook vaak binnen onze collecties te herkennen.

Toont alle 29 resultaten

Two side jacket butterfly wings van Hey Popinjay!

77,90 
Laatste! %

Two side jacket navy stars van Hey Popinjay!

64,90 
Laatste! %

Overall baby leo van Hey Popinjay!

34,20 
%

Overall my darling van Hey Popinjay!

34,20 
Laatste! %

Overall beauty van Hey Popinjay!

34,20 
Laatste! %

Tunic my darling van Hey Popinjay!

26,90 
%

Boxpakje baby leo van Hey Popinjay!

26,50 
Laatste! %

Shorts lady leo van Hey Popinjay!

12,90 
%

T-shirt white van Hey Popinjay!

11,40 
Laatste! %

T-shirt leaves van Hey Popinjay!

12,40 
Laatste! %

Romper kakadu van Hey Popinjay!

12,40 
%

Romper leaves van Hey Popinjay!

12,40 
Laatste! %

Basquine dress eucalyptus van Hey Popinjay!

17,40 
Laatste! %

Baggy shorts kakadu van Hey Popinjay!

14,90 
Laatste! %
De waardering van www.kuku-ruku.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 110 reviews.
×