gratis verzending vanaf 50€!

Raspberry Republic

Raspberry Republic is een familiebedrijf die ambachtelijke kleding van hoge kwaliteit produceert. Het bedrijf is in 2016 in Warschau opgericht door Piotr en Magdalena. Zij streven er samen met hun drie kinderen Laura, Gabriel en Astrid naar om elke keer weer prachtige producten te creëren. Dit zodat uw kind altijd comfortabel en mooi is gekleed en daardoor met een grote glimlach rondloopt.

Raspberry Republic gelooft in de filosofie om kinderen als kinderen te kleden. We hebben immers ons hele volwassen leven nog om ons saai te kleden. Het is daarom onze missie om gedurfde prints met prachtige kleuren te brengen. De kleding is vrolijk, eigenzinnig en gemaakt met een levendige dosis fantasie!

Raspberry Republic staat ook voor eerlijke kleding! Daarom wordt al onze kleding gemaakt onder ethische werkomstandigheden in Polen. Wij zien er persoonlijk op toe dat de voorwaarden met onze partners eerlijk en ethisch zijn. Dit houdt in dat de medewerkers wettelijk zijn ingehuurd, volwassen zijn, een ziektekostenverzekering hebben en een pensioen opbouwen. Waar mogelijk gebruiken we biologisch GOTS katoen en duurzame materialen. Daarbij worden al onze acties als bedrijf uitgevoerd met  de slogan “Fair trade” in gedachten.

Toont alle 40 resultaten

Boxers Sacrebleu! van Raspberry Republic

6,40 
Laatste! %

Onesie Sacrebleu! van Raspberry Republic

20,00 
Laatste! %

Dress Elves and Gnomes van Raspberry Republic

31,40 
Laatste! %

Playsuit - Miss Varsovie van Raspberry Republic

14,90 
Laatste! %

Jumpsuit - Mermaid Tail van raspberry Republic

17,40 
Laatste! %
De waardering van www.kuku-ruku.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 110 reviews.
×